Sunstyle Zonwering

 
 • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en € 100,- in BE
 • Vakman sinds 1998, goed advies
 

Van vrijdag 29 september tot en met woensdag 11 oktober zijn wij niet aanwezig.
Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden, wij verwerken deze donderdag de 12de weer.

Hoe kan ik mijn zonwering automatiseren?

Je wilt je bestaande rolluik of screen graag automatiseren en gaan bedienen met een afstandsbediening of via een app? Somfy heeft hiervoor diverse perfecte oplossingen. Het automatiseren kan op diverse manieren. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

1- Je rolluik of screen is nu handbediend?

Dan kan je in onze webshop een compleet pakket bestellen waarmee je je rolluik, screen of zonnescherm om kan bouwen naar IO homecontrol. Je vindt de diverse Somfy ombouwsets via deze link.

2- Je rolluik heeft al een (Somfy) motor maar dan met schakelaar?

Dan kan je dit heel eenvoudig automatiseren zonder dat je een nieuwe motor nodig hebt.  Dit kan op twee manieren. Of met de Somfy Izymo ontvanger voor rolluiken io, deze plaats je simpelweg achter de bestaande schakelaar en je rolluik kan dan op afstand bediend worden. Of met de Somfy Slim io ontvanger voor rolluiken, deze plaats je door middel van een Stas-stak stekker tussen de bestaande kabel van je motor. Je hebt hiervoor geen Somfy motor nodig, de ontvangers werken met alle merken motoren.

3- Wil je je screen met (Somfy) motor op afstand gaan bedienen?

Dit kan met de Somfy Slim io ontvanger voor screens, deze ontvanger plaats je door middel van een Stas-stak stekker tussen de kabel van je motor. Je hebt hiervoor geen Somfy motor nodig, de ontvangers werken met alle merken motoren.

4- Je rolluik, screen of zonnescherm verbinden met het internet

Om je rolluik-, screen-, of zonnescherm-motor te verbinden met het internet heb je een Somfy Tahoma Switch nodig. Deze plaats je (draadloos) tussen je router en de motor en is heel makkelijk in te stellen om voortaan je rolluik, screen of zonnescherm via de app op je smartphone of tablet te bedienen. Ook kunnen hier meerdere scenario's ingevoerd worden om je huis te automatiseren. Natuurlijk kun je ook een afstandsbediening aanschaffen en hiermee de zonwering bedienen.

Hoe kan ik mijn zonwering automatiseren?

Sunstyle Zonwering

 • Levertijd
  In verband met onze afwezigheid worden de bestelling vanaf donderdag 12 oktober weer verwerkt.
 • Lage prijs, hoge kwaliteit
  Wij werken met onderdelen van bekende merken zoals Heroal en Somfy.

 • Officieel dealer van:
 •  
 •  
 • Uitgebreid betaalgemak: