Sunstyle Zonwering

 
 • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Vakman sinds 1998, goed advies

Nieuws

Fijne feestdagen!

19 december 2017 - Wij wensen u gezellige feestdagen, een fijne jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2018!

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van vrijdag 22 december 12:00 tot en met dinsdag 2 januari. Vanaf woensdag 3 januari zijn wij weer geopend op de gebruikelijke tijden.


 

Vakantiesluiting

13 juni 2017 - De vakantietijd sluipt langzaam dichterbij en ook wij zijn in juli-augustus enkele weken gesloten in verband met de vakantie en wel van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus. Vanaf maandag 14 augustus hopen wij, vol opgedane energie, het werk weer te hervatten. Houdt u rond deze periode wel rekening met iets langere levertijd, mede in verband met de vakantiesluiting van onze leveranciers.

Let op: In deze periode worden er geen webshop bestellingen in behandeling genomen. Bestellingen worden vanaf maandag 14 augustus weer verwerkt.

Wij wensen u ook alvast een fijne en zonnige vakantie!Nieuwe doekcollectie

28 februari 2017 - Tibelly en Dickson hebben beide een nieuwe doekcollectie uitgebracht. Zowel de screendoeken als ook de zonweringdoeken zijn vernieuwd. Veel van de oude collectie is dan ook niet meer leverbaar.

U kunt bij ons het nieuwe statenmateriaal bestellen via het bestelformulier statenmateriaal 2017+.Nieuws 2016

Fijne Feestdagen!

23 december 2016 - Wij wensen u fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december 2016 tot en met 2 januari 2017. Vanaf maandag 3 januari zijn wij u graag weer van dienst.Somfy rolluik aktie

10 oktober 2016 -  Ook dit jaar hebben wij weer een mooie Heroal rolluik aktie voor u. Een Heroal rolluik met Somfy motor nu extra voordelig. De aktie is geldig van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017.

Meer informatie? Informeer bij uw Sunstyle dealer voor de actievoorwaarden.Zomervakantie

15 juli 2016 - De zomervakanties is alweer begonnen! Ook wij sluiten enkele weken om nieuwe energie op te doen. Van maandag 18 juli tot en met vrijdag 5 augustus zijn wij op vakantie. Vanaf maandag 8 augustus hopen wij weer aan het werk te gaan.

Ook horen wij graag van u als dealer of en wanneer u op vakantie bent zodat wij niet voor een gesloten deur komen te staan. Houdt u rond deze periode rekening met een langere levertijd, mede in verband met de vakantiesluiting van onze leveranciers.

Let op: Tussen dinsdag 19 juli en zondag 5 augustus worden er geen webshop bestellingen in behandeling genomen i.v.m. onze zomervakantie. Bestellingen worden vanaf maandag 8 augustus weer verwerkt.


Nieuws voorgaande jaren

Sunstyle Zonwering?

 • Snelle levertijd door grote voorraad
  Onderdelen binnen 2 werkdagen in huis
 • Lage prijs, hoge kwaliteit
  Wij werken met onderdelen van bekende merken als Somfy en Heroal.
 • Snelle klantenservice
  Hulp nodig? Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 9 en 17 uur.
 • Officieel dealer van:
 •  
 •  
 • Uitgebreid betaalgemak: