Sunstyle Zonwering

 
  • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en € 100,- in BE en DE
  • Vakman sinds 1998, goed advies

Volte sensoren

Lees meer..

Volte sensoren voor zonwering bestel je voordelig in de webshop van Sunstyle. Direct uit voorraad leverbaar. Gratis verzending vanaf € 50. Bekijk hier ons assortiment Volte sensoren voor zonwering en bestel direct!

{%lbl_lees_minder%}
Sorteren
 
Toon
 
 
Volte zon- en windsensor RT

Volte zon- en windsensor RT

€ 147,50 p/st 5 werkdagen
100% draadloos, geschikt voor RT
 
Volte windsensor RT

Volte windsensor RT

€ 130,00 p/st 5 werkdagen
100% draadloos, geschikt voor RT
 
Volte externe ontvanger RT

Volte externe ontvanger RT

€ 147,50 p/st 2 werkdagen
externe ontvanger, geschikt voor RT

Volte sensoren

Heeft u een elektrisch zonnescherm, rolluik of screen en bent u op zoek naar een bijpassende Volte sensor? Wij bieden u namelijk een bijpassend Volte assortiment aan sensoren.

Volte zon- en windsensors RT

Volte biedt een zon- en windsensor RT en een windsensor RT aan die beide geschikt zijn voor Volte RT en RT-A buismotoren. De sensor RT stuurt aan de hand van de gemeten zonlicht en windsnelheid het zonnescherm automatisch omhoog en omhoog, om zo uw product extra te beschermen tegen de weersomstandigheden.

5 jaar fabrieksgarantie

Volte staat voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding en geeft op alle producten 5 jaar fabrieksgarantie. Heeft u vragen of kunt u het juiste onderdeel niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gespecialiseerd in zonwering 

Sunstyle® Zonwering specialiseert zich al vanaf 1998 in het vervaardigen van alle soorten buitenzonwering. Door onze kennis en service zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van Volte sensoren. Hierdoor kunt u voor topkwaliteit en de beste service terecht bij Sunstyle.

Voordelen van Sunstyle Zonwering

Wanneer u kiest voor Sunstyle® Zonwering, dan kiest u voor een lage prijs met daarbij een gegarandeerde hoge kwaliteit. Dat komt omdat wij met onderdelen van bekende merken werken zoals Somfy en Heroal. Dit zijn merken die de beste kwaliteit verzorgen. Hiernaast beschikt Sunstyle® Zonwering over een snelle klantenservice waardoor u optimaal en vlot wordt geholpen. Voor Volte sensoren kunt u dus uitstekend terecht bij Sunstyle® Zonwering. 

Contact en advies over Volte sensoren

Heeft u verdere vragen of opmerkingen over Volte sensoren. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

  • Officieel dealer van:
  •  
  •  
  • Uitgebreid betaalgemak: