Sunstyle Zonwering

 
 • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en € 100,- in BE
 • Vakman sinds 1998, goed advies
 

Van vrijdag 29 september tot en met woensdag 11 oktober zijn wij niet aanwezig.
Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden, wij verwerken deze donderdag de 12de weer.

Welke Somfy afstandsbediening heb ik nodig?

Bent u op zoek naar een Somfy afstandsbediening, maar weet u niet goed welke u het beste kunt bestellen? In deze blog geven we u een overzicht van de Somfy afstandsbedieningen en hun verschillen. Lees snel verder en ontdek de voordelen van de Somfy afstandsbedieningen.

Draadloos Systeem

De Somfy afstandsbedieningen die we hieronder uitlichten, zijn allemaal draadloze systemen. Het zijn handzenders die u makkelijk meeneemt en waarmee u vanuit uw stoel of vanaf de bank snel en eenvoudig uw apparaten bedient.

Somfy Situo RTS 

Het Somfy Situo RTS II model is een goed instapmodel afstandsbediening. Deze Somfy afstandsbediening is eenvoudig te programmeren en makkelijk in gebruik. Het model is beschikbaar met een 1-kanaals bediening - Somfy Situo 1 RTS - of een 5-kanaals bediening – Somfy Situo 5 RTS. Bij de Somfy Situo 5 RTS kunt u meerdere toepassingen individueel en/of gelijktijdig bedienen.

Somfy Situo Variation RTS

De Somfy Situo Variation is de vervanger voor de Somfy Modulis. Met de Somfy Situo RTS Variation kunnen verschillende zones in uw woning gecentraliseerd worden. Door het unieke scrolwiel op de Somfy afstandsbediening kunt u gemakkelijk de lamellen kantelen of de verlichting dimmen.

Somfy Telis RTS

De Somfy Telis RTS is een mono/multi kanaal handzender met ingebouwde klokfunctie. Deze Somfy afstandsbediening maakt het mogelijk om per groep of individueel RTS-motoren, eenmaal per dag omhoog of naar beneden te sturen. Er zijn 2 groepen instelbaar in de afstandsbediening: werkdagen en vakantiedagen. De bediening is voorzien van een groot display, dit vereenvoudigt het instellen. De Somfy afstandsbediening is voorzien van een indicator om lage batterijspanning aan te geven. Zodat tijdig de batterijen kunnen worden vervangen.

Somfy Keygo RTS

De Somfy afstandsbediening Keygo RTS is een compacte handzender met 4 bedieningskanalen. Omdat de Somfy afstandsbediening zo compact is en een brede metalen ring heeft, kunt u deze makkelijk aan uw sleutelhanger bevestigen. Let wel: het is bij de Somfy Keygo RTS niet mogelijk om deze te programmeren zonder een Somfy Situo afstandsbediening.

Somfy Keytis RTS

Ook de Somfy Keytis RTS is een lekker compacte handzender voor aan uw sleutelbos. Met deze afstandsbediening kunt u 2 verschillende kanalen bedienen. Let wel: het is bij de Somfy Keytis RTS niet mogelijk om deze te programmeren zonder een Somfy Situo afstandsbediening.

De « my » functie:

Door de innovatieve « my » functie kunt u uw favoriete positie van de toepassing opslaan. Telkens wanneer u dan op de « my » toets indrukt, kunt u eenvoudig uw favoriete positie weer oproepen.

Beschikbaar met RTS-technologie

Radio Technology Somfy (RTS) is het eigen draadloze bedieningssysteem van Somfy. Dit systeem is uitermate geschikt voor de draadloze communicatie tussen zonwering en rolluiken. Heeft u al producten van Somfy en ervaring met RTS-systemen en wilt u daar graag mee verder? Dan bent u bij Sunstyle Zonwering aan het juiste adres. Alle genoemde Somfy afstandsbedieningen hebben het RTS-systeem en zijn modulair uit te breiden.

Een Somfy afstandsbediening bestellen?

Weet u na het lezen van de blog welke Somfy afstandsbediening u wilt kopen? Wacht dan niet langer en bestel gemakkelijk uw Somfy afstandsbediening online. Heeft u toch nog vragen over een Somfy afstandsbediening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Sunstyle Zonwering

 • Levertijd
  In verband met onze afwezigheid worden de bestelling vanaf donderdag 12 oktober weer verwerkt.
 • Lage prijs, hoge kwaliteit
  Wij werken met onderdelen van bekende merken zoals Heroal en Somfy.

 • Officieel dealer van:
 •  
 •  
 • Uitgebreid betaalgemak: